Restaurant teaterkælderen

Teaterkælderen: Forside – København

Forside – Teaterkælderen

Teaterkælderen er en unik og eventyrlig restaurant i Det Ny Teaters gamle rustikke kulissekældre fra 1908. Søljer og buegange veksler med store og små rum, …

Restaurant Teater Kælderen – MCH.DK

Restaurant Teater Kælderen

Hvor mange stjerner vil du give Teaterkælderen? Slut dig til de 22 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Anmeldelser af Teaterkælderen – Trustpilot

Teaterkælderen er en unik og eventyrlig restaurant i Det Ny Teaters gamle rustikke kulissekældre fra 1908. Vore tjenere er spirende unge sangere og musikere …

Restaurant – Det Ny Teater

14. sep. 2022 — Hos Restaurant Teaterkælderen på adressen Gl. Kongevej 29 København får du lækker mad serveret med et smil. Maden bliver tilberedt med sans …

Restaurant Teaterkælderen er en unik og eventyrlig restaurant i Det Ny Teaters gamle rustikke kulissekældre fra 1908.

Teaterkælderen | Copenhagen – Facebook

Restaurant Teaterkælderen – København – VisitCopenhagen

Restaurant Teaterkælderen | Underholdnings restaurant | VisitCopenhagen  

Læg vejen forbi Restaurant Teaterkælderen og nyd et økologisk måltid serveret af de syngende tjenere.

Restaurant Teater Kælderen | Planlæg dit besøg i Herning …

Restaurant Teater Kælderen | Planlæg dit besøg i Herning med Discover Denmark

Restaurant Teater Kælderen er etsyngende spisehus og en helt unik og anderledes restaurant i hjertet af Herning.Det er her, hvor mad, mennesker og musik går op i en højere enhed.

Hele Kongrescentrets repertoire er ispil, når Teater Kælderen byder indenfor til kulinariske oplevelser med bådegastronomi og sang i hyggelige og intime omgivelser.

Du kan kombinere middagen iRestaurant Teater Kælderen med en uforglemmelig oplevelse i MCH HerningKongrescenter, eller blot bestille bord til den syngendemadoplevelse. 

Teater Kælderen byder også påinspirerende temaaftener – fuld af smagsoplevelser. Her er der både mulighedfor at slå sig løs i det italienske og spanske køkken eller nyde en aften medvild og skaldyr.

Restaurant Teaterkælderen København – Dagens Menu

Keywords: restaurant teaterkælderen