Facebook oplysninger om mig

Se dine oplysninger på Facebook | Hjælp til Facebook

Tryk på øverst til højre på Facebook. … Rul ned og tryk på Indstillinger under Indstillinger og privatindstillinger. … Rul ned, og tryk på Få adgang til dine …

Læs mere om, hvordan du kan se dine oplysninger på Facebook.

Hvordan kan jeg se, hvad andre kan finde om mig … – Facebook

Hvordan kan jeg se, hvad andre kan finde om mig ved søgning på Facebook? | Hjælp til Facebook

Folk kan søge efter og se oplysninger om dig på Facebook på baggrund af, hvad der er delt med dem.

Så meget ved de om mig: Tjek selv Facebooks skjulte rapport …

Så meget ved de om mig: Tjek selv Facebooks skjulte rapport om dig HER – TV 2

15. aug. 2016 — Sådan tjekker du selv Facebooks oplysninger. Jeg satte mig selv for, at tjekke hvor meget Facebook gemmer på mig.

Facebook har gemt 1183 sider om TV 2-redaktør. Du kan selv tjekke hvilken data Facebook har om dig – og hvilke overraskelser de gemmer på.

Hvad ved Facebook om mig? Find ud af det her | Viden – DR

Hvad ved Facebook om mig? Find ud af det her | Viden | DR

27. mar. 2018 — Det er oplysninger, som andre virksomheder kan bruge til at sætte annoncer op, så de rammer lige præcis de brugere, som de mener kunne være …

Download dit liv fra Facebook. Mit fyldte 1,5 gigabyte. Lige til at sælge for Facebook.

Facebook ved alt om dig! Er du parat til at se, hvad de ved?

3. apr. 2018 — De apps, du har givet tilladelse til at hente oplysninger om dig. Hvilke ord du har søgt på….. …. men kan jeg så se, hvad Facebook ved om mig?

Vil du gerne vide, hvad Facebook ved om dig? Her er en guide til, hvordan du finder ud af det. Det er sikkert mere, end du tror.

Download dine oplysninger på Facebook – Helpdesken.dk

Download dine oplysninger fra Facebook og se alt du har foretaget dig

Slettede beskeder, billeder osv. vises ikke, men lur mig om ikke Facebook også gemmer dem. Jeg brugte oplysningerne til at rydde grundigt op på min profil. F.

Kan du huske alt du har lagt på Facebook, hvad du har liket og venner du har slettet? Download dine oplysninger på Facebook og se alt du har foretaget dig

Sådan finder du ud af, hvad Facebook gemmer om dig

Sådan finder du ud af, hvad Facebook gemmer om dig | Samvirke

9. maj 2016 — Alt siger noget om netop dig, og Facebook bruger oplysninger om dig til at … Vis mig din facebook-konto, og jeg kan fortælle, hvem du er.

Hvert et klik, hver en besked, hvert et billede og hver en ven. Alt siger noget om netop dig, og Facebook bruger oplysninger om dig til at vælge, hvad du skal se i din feed og ikke mindst: tjene masser af penge på annoncer målrettet dig. Samvirke viser dig, hvordan du får adgang dine digitale fodspor og dermed til de informationer, Facebook har gemt om dig.

GUIDE: Justér, hvem der kigger med på din profil

Facebook: · Gå ind på din Facebook-profil, klik på pilen i øverste højre hjørne, og vælg “Indstillinger”. · Klik på ”Beskyttelse af personlige oplysninger” i …

Ved du, hvem og hvor mange der kan se din profil, sende dig anmodninger og se, hvad du deler? Måske har du aldrig fået tjekket indstillingerne for, hvem der skal kunne se din profil. Men det kan du nemt gøre med denne guide.

Facebook – SletDet Rådgivningen

Indstille hvilke af dine oplysninger Facebook må bruge til annoncering under ‘Dine annoncepræferencer’. OBS: Du kan indstille flere privatindstillinger under ‘ …

Få hjælp til, hvordan du anmelder billeder eller videoer, fjerner dit tag samt blokerer eller anmelder en bruger på Facebook.

Kom godt på Facebook med denne trin-for-trin-guide

Kom godt på Facebook med denne trin-for-trin-guide | Ældre Sagen

Start med at gå på Facebooks hjemmeside: www.facebook.com · Udfyld formularen til at oprette din profil. Du skal skrive dit navn, e-mail eller dit telefonnummer, …

Facebook gør det nemt at holde kontakt med venner og familie og følge interessegrupper. Vores trin-for-trin-guide til Facebook gør det nemt for dig.

Keywords: facebook oplysninger om mig